Tuesday, July 10, 2018

Download EL PUNYAL DEL SARRAÍ (JAUME I EL CONQUERIDOR Book 1) (Catalan Edition) pdf Albert Salvadó


Descargar PDF Leer en línea



Primera part de la trilogía de "JAUME I EL CONQUERIDOR", sense dubte una de les grans obres d'Albert Salvadó. Més de quatre mesos a la llista dels més venuts.

Ser fill de rei no és sinònim de néixer predestinat, i LA HISTÒRIA DE JAUME I, dit EL CONQUERIDOR, n´és la prova més evident. A la tendra edat de tres anys ja era un presoner, però un home amb una voluntat de ferro és capaç de canviar el futur i esdevenir el rei més gran del seu temps. Pocs regnats han estat tan llargs com el seu. Més de seixanta anys assegut al tron! Tanmateix, per arribar-hi cal lluitar. I no només al camp de batalla. Jaume va haver d´escalar els graons que menen fins al tron, i per fer-ho, abans va haver de rebre l´ensenyament que s´adquireix a l´Escola dels Sons i que només li podia concedir un cavaller proscrit.

Què ha dit la crítica?

El novel·lista andorrà sap escriure llibres d´èxit... una obra que rescata un personatge clau de la història... Tres llibres indicats per a tot tipus de públics que, com és lògic, havien de ser ben acollits entre els lectors de totes les edats. (Enric.
[PDF y ePub] EL PUNYAL DEL SARRAÍ (JAUME I EL CONQUERIDOR Book 1) (Catalan Edition) Descargar (libros) en pdf
Book EL PUNYAL DEL SARRAÍ (JAUME I EL CONQUERIDOR Book 1) (Catalan Edition) Descargar eBook Pdf Epub, Libro eBook
libro EL PUNYAL DEL SARRAÍ (JAUME I EL CONQUERIDOR Book 1) (Catalan Edition) gratis

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.